Prefabrik Evler

Wiki Article

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artworkırmaktadır.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Duvar kalınlığı ve kalitesi prefabrik yapının dayanıklılığını arttıran bir unsurdur. Yapılan arazinin şartlarına uygun olarak kullanılacak malzemenin kaliteli olması ısı ve ses yalıtımı açısından önemlidir. Ayrıca kullanılan malzemenin kalitesi yapıların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Betonarme evlerde ise prefabrik ev fiyatları bu işçilik uygulamalarının her birine ayrı ustalar organize edilerek ayrı ücretler ödenmek durumundadır. Çelik ev fiyatları işçilik uygulamalarından ciddi tasarruf sağlayarak konut modelini tercih edenlere kazandırır.

Ruhsat süreci için istenilen mimari strategyı prefabrik ev satın aldığınız firmadan talep edebilirsiniz. Arsa sahibinden konut yaptırması betonarme evlere göre çOkay daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Prefabrik ev neyden yapılır?

Ayrıca prefabrik ev fiyatları 2024 yılına kadar daha da avantajlı bir hale gelmeye devam edecektir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Metrekare bazlı fiyatınız nedir? Fiyatlarımız m² bazlı değil proje esaslıdır. Her projemiz için ayrı maliyet hesabı yapılmaktadır.  Prefabrik ve çelik yapıların farkı nedir? Prefabrik yapılar press panel sistemlerden oluşmaktadır. İç ve dış kaplaması 8mm kalınlığında betopan iç yalıtımı 8 cm kalınlığında 16 dansite eps şeklinde sağlanmaktadır. Dış duvarlar 10 cm iç duvarlar 6 cm olacak şekilde tasarım yapılmaktadır. Taşıyıcı sistemleri H dediğimiz galvanizli çeliklerle sağlanmaktadır. Her 125 cm de bir taşıyıcı sistem ve bu taşıyıcı sistemler üzerine çatı makasları gelecek şekilde planlama yapılmaktadır. Çatı arasında camyünü yalıtımı kullanılmaktadır.

Prefabrik yapı inşa etme sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik ev fiyatları 2023 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, hemen Karmod uzman ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik ev, duvar, kapı ve diğer tüm parçalarının fabrikada üretilip daha sonra evin yapılacağı yere oturtulduğu ev tipidir. Prefabrik evlerin inşası için herhangi bir temel gerekmez. Bu evler genellikle bir ya da iki katlıdır. Pek çOkay avantaja sahip olan prefabrik evlere de, tıpkı diğer evlere olduğu gibi ses ve ısı yalıtımı yapılır. Ayrıca elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemine de sahiptirler.

Report this wiki page